Niet bekend Factual Statements About Deep HouseJe ga met mijn vriendin in juli naar Berlijn en zitten in Alcatraz (Prenzlauer Berg). Doch ik zie het heel veel uitgaansdingen vooral in Friedrichshain. Is er ’s nachts tevens een goede verbinding met dit OV? Ofwel zijn wij dan met taxi’s gebonden (hetgeen vermoedelijk wat prijzig word)

Liefst in dit centrum met Berlijn, doch wij verblijven hoogstwaarschijnlijk in dit NH Logement Potsdam, Zehlendorfer Damm in Kleinmachnow. Heb jij een advies op welke manier we dit beste over centrum terug tot logement gaan (rijdt publiek vervoer nog na 0.00 uur? Of beseft jouw ofwel daar in de omgeving betreffende het restaurant ook wat leuks te ervaren kan zijn?

Mijn eigen voorkeur zou uitgaan tot het gebied om de Warschauer Straße, ook mede de makkelijke verbinding betreffende verschillende wijken.

Hier uithangen tevens alsnog wat aantrekkelijke tips tussen: . Ik zou wel eventjes de programma’s checken eerst omdat de meeste locaties niet elke dag live-muziek aanbieden. Heel wat plezier tezamen! Groetjes, Marjolein.

Ik ga binnenkort naar Berlijn en zit in Michelberger. Daar waar zijn dan de dichtstbijzijnde uitgaansstraten te ontdekken? Ben betreffende name op speurtocht tot een ‘verborgen’ gartens, pubs en clubs.

Jouw zult er vlug genoeg achterkomen dat ik gek ben op lijstjes: De beste Nederlandse festivals, de allerlekkerste mixtapes en de meeste talentvolle DJs zet je veelal onder elkaar.

Oderberger Stadtbad ben er zelf niet geweest doch schijnt verder heel buitengewoon vet te bestaan! Ze regelen hier allerhande feesten met goeie line-ups. En zeg nu zelf, iemand die wensen zijn er nauwelijks party machen voor ons zwembad. In overeenstemming met mij bestaan ze niet standaard ieder weekend open doch een of enkele keren ieder maand.

ik denk dat ons appartment exact kan zijn wat jullie nodig beschikken over! Campings bestaan er gering, ofwel behoorlijk ver buiten het centrum. En appartementen bestaan vaak rustig en toch centraal.

Ik beseft ook niet als je in Berlijn raakt, je ben daar nog een paar weken. Zodra jouw zin hebt te gaan stappen, laat doch begrijpen.

Ook in de maand November waren wederom een groot reeks hete mixtapes op Soundcloud te vinden. De livesets uithangen een weinig in een dipje omdat daar in de zomertijd vanzelfsprekend veel verdere festivals geregeld worden.

Watermät heeft ons Tomorrowland Mix in elkander gezet en hier aankomen lekkere deep-house nummertjes voorbij. Luister zelf.

Wel mag je Hackendahl aanraden, ons knusse bar in de Friedrichstrasse. Tausend is tevens buitengewoon tof, doch wel hetgeen alternatiever. Alternatief vind je eethuisje Crackers erg juist, daar zit ook het cafe voor dit meer info restaurant. Reserveren is immers aan te prijzen. Je hoop het er wat leuks voor jullie tussenzit!

Ik vroeg me af of je tips hebt wegens drie cafés, bars en clubs het echt de moeite zijn specifiek in Oost- Berlijn? Jouw had alang vermeld dat Kulturbrauerei zeker een goede plaats kan zijn, maar ik weet niet goed die toffe plekjes eruit te kiezen. Alvast bedankt!

We kunnen komend weekend betreffende ons band collega’s tot Berlijn ivm de WebWeek, maar combineren het vanzelfsprekend betreffende leuke uitjes en stappen. Wij uithangen eraan te denken naar Tresor te gaan. Horen te we rekening behouden met ons bepaalde dresscode?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Factual Statements About Deep House”

Leave a Reply

Gravatar